Nieuws

Ontdek jouw ideale keuken bij I-kook.nl

I-kook.nl is dé bestemming voor iedereen die op zoek is naar de perfecte keuken. Of je nu een liefhebber van koken bent of simpelweg een functionele en stijlvolle keuken wilt, bij I-kook.nl vind je een uitgebreid assortiment aan keukens die aan al jouw wensen voldoen. Bij I-kook.nl begrijpen ze dat een keuken meer is dan alleen een plek om te koken. Het is een ruimte waar je samenkomt, geniet van maaltijden en waar herinneringen worden gemaakt. Daarom bieden ze keukens op maat aan die perfect passen bij jouw levensstijl en behoeften.

I-kook.nl

Innovatieve keukenoplossingen voor optimaal gemak

I-kook.nl is altijd op de hoogte van de nieuwste keukentrends en technologieën. Ze bieden innovatieve oplossingen aan die het koken en het leven in de keuken nog gemakkelijker maken. Denk aan slimme opbergsystemen, geavanceerde keukenapparatuur en handige indelingen die zorgen voor een optimale functionaliteit en efficiëntie. Bij I-kook.nl sta je er niet alleen voor tijdens het keuzeproces. Hun ervaren keukenadviseurs begeleiden je van begin tot eind, zodat je zeker weet dat je de juiste beslissingen maakt voor jouw nieuwe keuken. Ze luisteren naar jouw wensen, geven deskundig advies en zorgen ervoor dat elke stap soepel verloopt.

Kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand

 

Bij I-kook.nl geloven ze dat kwaliteit en betaalbaarheid hand in hand kunnen gaan. Ze streven ernaar om hoogwaardige keukens aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Zo krijg je niet alleen een keuken die aan al jouw verwachtingen voldoet, maar ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, als je op zoek bent naar een keuken die perfect bij jou past, is I-kook.nl de plek om te verkennen. Met hun uitgebreide assortiment, maatwerkopties en persoonlijke begeleiding ben je verzekerd van een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een waardevolle toevoeging aan jouw leefruimte.

Op zoek naar goede makelaardij in Hillegersberg?

Zo vindt u een goede makelaardij in Hillegersberg

Wilt u graag verhuizen in de omgeving van Hillegersberg? Maak het uzelf dan gemakkelijk en schakel hiervoor een goede makelaardij in Hillegersberg in. Een makelaardij kan u helpen een woning te kopen, te huren, te verkopen of te verhuren. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, met een goede makelaardij in Hillegersberg krijgt u wat u wilt. In dit blog vertellen we u graag wat een goede makelaardij voor u kan doen. Zo weet u precies waar u op moet letten als u op zoek gaat naar een makelaardij in Hillegersberg.

Het kopen of huren van een woning in omgeving Hillegersberg

U zoekt al een tijdje naar een nieuwe woning in de omgeving van Hillegersberg. Maar nergens kunt u uw droomhuis vinden. Door een goede makelaardij in Hillegersberg in te schakelen, kunt u dit wel. Een makelaar helpt u namelijk een woning te vinden die past bij uw wensen en mogelijkheden. Makelaars hebben verstand van de markt, kunnen u bijstaan tijdens onderhandelingen en behartigen altijd uw belangen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over alle complexe zaken rondom uw zoektocht naar de perfecte woning. En het maakt niet uit of u op zoek bent naar een koopwoning of een huurwoning, want een goede makelaardij in Hillegersberg kan u zowel aan een koopwoning als aan een huurwoning helpen.

Het verkopen van uw woning

Natuurlijk moet u uw eigen woning wel verkopen als u gaat verhuizen. En dit is niet altijd een gemakkelijke opgave. Lukt het u niet om uw huis verkocht te krijgen? Dan kan een makelaardij in Hillegersberg u hierbij helpen. Het verkopen van een woning verdient een zorgvuldige aanpak. Een makelaar weet precies hoe dit gedaan moet worden. Met natuurlijk uw belang en het beste resultaat voorop gesteld. Wat een makelaar voor u kan doen bij het verkopen van uw woning, is:

 • Een vraagprijs voor de woning bepalen
 • Een publiciteitsplan opstellen
 • Het verkoopklaar maken van de woning
 • Het inplannen van een bezichtiging
 • Procesbegeleiding
 • Meekijken bij het ondertekenen van de koopakte
 • Mee naar de notaris gaan

Het verhuren van uw woning

Wilt u uw woning liever verhuren dan verkopen? Dat kan natuurlijk ook! Een goede makelaardij in Hillegersberg is ook gespecialiseerd in het verhuren van gestoffeerde/gemeubileerde woningen. Zo kunt u rustig op uw stoel blijven zitten, want de makelaardij gaat voor u op zoek naar een geschikte huurder. Dat is pas echt zorgeloos verhuren! Natuurlijk helpt een goede makelaardij u ook het hoogste rendement te behalen.

Wilt u meer weten over een goede makelaardij in Hillegersberg? Of heeft u vragen? Laat het ons weten door een bericht voor ons achter te laten via het contactformulier.

Tips bij het vinden van een payrolling organisatie

Hoe vind ik een goede payroll organisatie?

We hebben al veel verschillende bedrijven vergeleken. Deze keer is het de beurt aan payrolling organisaties. Een payrolling organisatie helpt ondernemers door hun administratieve taken over te nemen. U besteedt dus als ondernemer de volledige administratie uit. Het voordeel hiervan is dat u veel meer tijd overhoudt voor uw bedrijf. U kunt zich focussen op het aantrekken van klanten, op het aannemen van werknemers of op het functioneren van uw personeel. Kortom: het ondernemen is voor u, terwijl de administratieve lasten voor de payrolling organisatie zijn. Maar hoe vindt u een goede payrolling organisatie? Wij hebben verschillende organisaties vergeleken en hebben een aantal tips voor u op een rij gezet.

Wat een payrolling organisatie moet kunnen

Een payrolling organisatie doet dus de administratie voor u. Maar daarnaast houdt een goede payrolling organisatie zich ook bezig met:

 • Verschillende arbeidsovereenkomsten
 • Het verlonen van uw medewerkers
 • Uitbetalingen bij ziekte
 • De ontwikkelingen in de wet- en regelgeving
 • Het maken van een overzicht voor de te betalen premies, loonheffingen en indien van toepassing de pensioenpremies

Een payrolling organisatie moet een partner zijn

Voor ondernemers is het operationeel werkgeverschap en het juridisch werkgeverschap met elkaar verweven. Mocht u ervoor kiezen om de administratie uit te besteden, dan scheidt u het juridisch werkgeverschap van het operationeel werkgeverschap. De payrolling organisatie wordt juridisch werkgever, terwijl u operationeel werkgever blijft. Daarom is het belangrijk dat de payrolling organisatie die u inschakelt, een echte partner voor u is. Samen zorgt u er namelijk voor dat het bedrijf goed blijft lopen.

Ga op zoek naar ervaring

Uiteraard ook niet geheel onbelangrijk, maar een goede payrolling organisatie beschikt over veel ervaring. U moet er zeker van kunnen zijn dat u de administratie met een gerust hart aan een ander over kunt laten. Dus weet de payrolling organisatie alles over de administratie die u als ondernemer heeft? Dan kunt u deze inschakelen.

Meer weten hierover? Laat een bericht achter via het contactformulier.

Een laadpaal zakelijk exploiteren

Exploiteren van een laadpaal

Wilt u graag verduurzamen, maar ziet u een grote investering in een laadpaal nog niet direct zitten? Veel bedrijven worstelen met dit dilemma. Daarom is het wellicht goed om te weten dat u als onderneming ook kunt kiezen voor het leasen en exploiteren van een laadpaal. Lees in dit blog over hoe het exploiteren van uw eigen laadpaal werkt en welke voordelen u hiermee behaalt.

Wat houdt laadpaal exploitatie in?

Laadpaal exploitatie houdt feitelijk in dat u een elektrische laadpaal leaset van een aanbieder. U maakt hiervan dus wel gebruik tegen enige kosten, zonder dat u een grote aankoop doet. Om een laadpaal te exploiteren voor uw bedrijf bespreekt u eerst de mogelijkheden met uw aanbieder, waarna deze u diverse diensten en opties zal kunnen aanbieden.

Plaatsing en beheer

Besluit u eenmaal om zakelijk een laadpaal te gaan exploiteren, dan kunt u de plaatsing en het beheer ervan overlaten aan de verschaffer ervan. Deze kan u alle zorgen rondom montage, onderhoud en reparaties uit handen nemen, zodat u zorgeloos de beste service kunt blijven bieden aan uw medewerkers, gasten en bezoekers.

Bespaar op investeringskosten

Door een laadpaal voor op uw bedrijfsterrein zakelijk te leasen, bespaart u een hoop investeringskosten. Zo kunt u toch optimaal mee in de verduurzaming van het bedrijfsleven, zonder dat u grote investeringen hoeft te doen. In plaats van in één keer een grote aankoop maakt u dus kleine periodieke kosten. En bovendien kunnen uw energiekosten automatisch worden verrekend binnen uw abonnement. Op deze manier houdt u veel grip op uw maandelijkse kosten en financiële flexibiliteit.

Bied uw klanten en medewerkers een extra service

Door het exploiteren van een elektrische laadpaal biedt u uw klanten, medewerkers en bezoekers een extra service. Wanneer zij in een elektrische auto rijden, biedt u hen het gemak om gedurende hun werkdag of bezoek hun auto (deels) op te laden voor de deur, zonder dat zij hiervoor zelf een geschikte plek moeten zoeken. Zo scoort u als werkgever of gastheer gegarandeerd punten op het gebied van service en gastvrijheid!

Uw eigen laadpaal exploiteren

Wilt u ook graag een laadpaal zakelijk exploiteren? Neem dan contact op met een laadpaal aanbieder bij u in de buurt en vraag naar een offerte op maat. Zo verduurzaamt u uw onderneming op een efficiënte maar effectieve manier!

Exploiteert uw onderneming al een laadpaal? Deel dan uw positieve ervaringen met ons via ons contactformulier!

Traditioneel kerstpakket vs. zelf samenstellen

Kiest u een traditioneel kerstpakket of zelf samenstellen?

Kerst is een feest met veel tradities. Samen de kerstboom versieren, gourmetten of samen naar kerstfilms kijken in de meest foute kersttruien. Maar ook het geven van kerstpakketten is een traditie dat tijdens deze feestdagen niet mag ontbreken. Werkgevers laten hiermee zien dat zij de inzet van hun werknemers van het afgelopen jaar waarderen. Maar welk kerstpakket kunt u als werkgever het beste aan uw werknemers geven? Een traditioneel kerstpakket of een kerstpakket dat u zelf heeft samengesteld. In dit blog vergelijken wij een traditioneel kerstpakket vs. zelf samenstellen.

Het traditionele kerstpakket: traditie is traditie

Het traditionele kerstpakket is iets wat we ‘vroeger’ ook al kregen. In deze tijd waren luxe producten echt een bijzonderheid. Exclusief eten zorgde er al voor dat werknemers zich verwend voelden. Maar ook vandaag de dag is het nog steeds leuk om een traditioneel kerstpakket met de smakelijkste hapjes cadeau te doen. Want wie wordt er nu niet blij van lekker eten? Tijdens de feestdagen tellen calorieën toch niet.

Ga voor originaliteit door zelf samenstellen

Maar wilt u eens iets anders dan het traditionele kerstpakket? Dan kunt u kiezen voor zelf samenstellen. U bepaalt zelf welke producten er in het kerstpakket terecht komen. Hierbij kunt u kiezen voor een bepaald thema, maar ook kunt u producten uitzoeken die passen bij uw bedrijf. Hierdoor maakt u het kerstpakket persoonlijk en origineel.

Traditioneel kerstpakket combineren met zelf samenstellen

Als u kiest om het kerstpakket zelf samen te stellen, kunt u dit toch nog combineren met het traditionele kerstpakket. U kunt er namelijk voor kiezen om lekkere hapjes toe te voegen, die in het traditionele kerstpakket onmisbaar zijn. Het zelf samenstellen van een kerstpakket geeft u nét dat beetje extra, u kunt zelf wat artikelen toevoegen om een traditioneel kerstpakket nog leuker te maken.

Welk kerstpakket heeft uw voorkeur? Een traditioneel kerstpakket of zelf samenstellen? En waarom? Laat het ons weten via het contactformulier.

Payroll constructie: hoe werkt het?

Alles over de payroll constructie

Steeds meer mensen raken bekend met de term payrolling. Zowel werkgevers als werknemers, maar ook zelfstandige ondernemers. Toch hebben wij ontdekt dat mensen problemen ervaren wanneer zij op zoek gaan naar een geschikt payrollbedrijf, omdat ze niet precies weten wat een payroll constructie inhoudt. Daarom vertellen wij u graag meer over payrolling en wat dit voor ondernemers betekent.

Scheiding tussen juridisch en operationeel werkgeverschap

Kiest u ervoor om samen te werken met een payrollbedrijf? Dan ontstaat er een scheiding binnen het werkgeverschap, namelijk tussen het juridisch en operationeel werkgeverschap. Zelf blijft u operationeel werkgever, terwijl het payrollbedrijf de juridische werkgever wordt. Deze scheiding is de kern van de payroll constructie.

Welke taken behoudt u zelf?

Het juridisch werkgeverschap geeft u dus uit handen bij een payroll constructie. Maar zelf blijft u wel operationeel werkgever. Dit houdt in dat u alle zaken over de arbeidsvoorwaarden, personeelsplanning, het aannemen van personeel en het functioneren van personeel zelf blijft regelen.

Welke taken staat u af?

Zodra u een payroll constructie aangaat, laat u de administratieve, financiële en juridische verplichtingen over aan een payrollbedrijf. Hierbij kunt u denken aan:

  • Loonstroken
  • Jaaropgaven
  • Arbeidscontracten
  • Loondoorbetaling bij ziekte
  • Vakantiedagen
  • Uitvoering Wet Poortwachter

   

  Het voordeel voor ondernemers

  Voor ondernemers kan payrolling een zeer grote opluchting zijn. U hoeft geen tijd, energie en geld te investeren in het regelen van administratieve zaken. De administratieve werklast valt namelijk weg. Ook loopt u geen risico meer met arbeidsovereenkomsten of juridische vraagstukken. Hierdoor kunt u zich weer volledig focussen op datgene waar u goed in bent: het ondernemen zelf!

  Heeft u nog vragen over payrolling? Of wilt u weten welk bedrijf u het beste voor een payroll constructie kunt inschakelen? Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Hoe vind ik een goede verfwinkel?

Tips om een goede verfwinkel te vinden

Wilt u uw woning een ander kleurtje geven? Dan is het natuurlijk belangrijk dat u goede verf in huis haalt. Het is niet de bedoeling dat u na het verven nog strepen of oneffenheden ziet. Maar hoe vindt u een goede verfwinkel? In dit blog geven wij u een aantal tips waar u op moet letten. Lees snel verder!

De keuze is reuze!

Net als de reusachtige keuze uit verschillende verfwinkels, is de keuze uit verschillende soorten verf ook enorm. Wat heeft u nodig? Denk hierover na voordat u op zoek gaat naar een goede verfwinkel. U kunt namelijk anders verdwaald raken in het assortiment, waardoor u niet meer weet waar u voor komt. Dit maakt het maken van een keuze niet gemakkelijker. Wilt u binnen verven? Dan valt alle buitenverf al af. Andersom geldt dit natuurlijk ook. Daarnaast moet u nadenken over de kleur en de uitstraling die u wilt realiseren. Weet u precies wat u wilt? Dan kunt u kijken welke verfwinkel op uw behoeften aansluit.

Kwaliteit is een pré

Bij een goede verfzaak denkt u natuurlijk meteen aan kwaliteit. Wanneer de producten van hoge kwaliteit zijn, kunt u ook hoge kwaliteit leveren. Of u nu thuis uw muren wilt schilderen of als professioneel schilder aan de slag gaat voor uw werk. Alles draait om een goed resultaat. Maar hoe weet u of een product van hoogwaardige kwaliteit is? De verf die u bij de bouwmarkt voor een leuke prijs kunt kopen, is dit vaak niet. De beste kwaliteit verf vindt u bij een professionele verfwinkel of verfgroothandel.

Een goede verfwinkel heeft goede service

Niet alleen de kwaliteit van de producten is belangrijk voor een goede verfwinkel, ook de service. Van productuitleg tot een goed herstel van een foutieve orderverzending. Het is belangrijk dat een verfwinkel de klant als koning behandeld. Twijfelt u welke verf het beste is in uw situatie? Dan kunt u om deskundig advies vragen bij de medewerkers. Een goede verfwinkel helpt u namelijk het perfecte product te vinden.

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Stel ze dan via ons contactformulier.

Belgische vloeren versus Nederlandse vloeren

Waarom een vloer van Belgisch hardsteen?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Een vloer is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het is bepalend voor de uitstraling. Een nieuwe vloer kiezen is dus niet iets wat u impulsief doet. Er zijn een aantal zaken waar u over na moet denken. Wat past er bij uw interieur? Wilt u een lichte of donkere vloer? Welk materiaal is het meest geschikt? Het aanbod is enorm. Probeer u zich niet alleen in Nederlandse vloeren te verdiepen, maar ook in Belgische vloeren. Wanneer we de vergelijking maken tussen Belgische vloeren versus Nederlandse vloeren, komt een vloer van Belgisch hardsteen als winnaar uit de strijd. In dit blog vertellen we waarom een vloer van Belgisch hardsteen een goede keuze zou zijn.

Wat is Belgisch hardsteen?

Vloeren van Belgisch hardsteen staan bekend om hun karakteristieke blauwgrijze kleur. U kunt deze steen krijgen in verschillende variaties. Belgisch hardsteen is geschikt voor zowel binnen als buiten. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Het is een veelzijdig materiaal van bovendien exclusief natuursteen. Uw woning krijgt er een prachtige tijdloze uitstraling van.

De eigenschappen van Belgisch hardsteen

Belgisch hardsteen is populair dankzij het unieke uiterlijk door de aanwezigheid van fossielen, bijna rechte witte strepen en grillige witte strepen. Daarbij zitten er aparte kleurverschillen in. Dankzij de open structuur van de steen, is Belgisch hardsteen gevoelig voor vlekken. Ook kunnen er krassen op ontstaan doordat de steen relatief zacht is. Om dit te voorkomen is goed onderhoud noodzakelijk.

Het beste onderhoud voor uw vloer

U kunt een vloer van Belgisch hardsteen in goede conditie brengen en houden door de vloer te laten kristalliseren. Uw vloer wordt hierdoor vlekkeloos en gaat weer glanzen. Daarnaast is de vloer ook beschermd tegen vocht en vuil. Voor Belgisch hardsteen onderhoud kunt u het beste naar een specialist gaan. U bent dan verzekerd van het beste resultaat!

Wilt u meer weten over Belgisch hardsteen? Stel uw vragen via ons contactformulier.

Soorten zonnepanelen vergelijken

Voor welke zonnepanelen kiest u?

Zonnepanelen zorgen ervoor dat zonlicht omgezet kan worden in elektriciteit. Met zonnepanelen op uw dak wekt u dus zelf energie op. Groene energie zelfs. U betaalt hierdoor minder voor elektriciteit en draagt ook nog eens bij een duurzame toekomst. Redenen genoeg om zonnepanelen aan te schaffen, toch? Op dit moment kunt u uit drie soorten zonnepanelen kiezen. Wij lichten ze toe, zodat u weet welke zonnepanelen u het beste op uw dak kunt laten plaatsen.

Amorf zonnepanelen

Allereerst behandelen we de zonnepanelen van amorf, wat ook wel dunne film genoemd wordt. Deze zonnepanelen zijn dun en zien er fraai uit. Het oog wilt natuurlijk ook wat. Ook zijn ze niet afhankelijk van de lichtstraling. Ook bij bewolking wekt u met amorf zonnepanelen nog steeds voldoende energie op. Dit is handig in een land als Nederland waar het 60% van de dagen bewolkt is. Het nadeel is echter dat ze in verhouding een veel kortere levensduur hebben en te weinig vermogen leveren.

Polykristallijn zonnepanelen

Heeft u een plat dak met veel beschikbare ruimte? Dan zijn polykristallijn zonnepanelen wat voor u. Polykristallijn zonnepanelen zijn uitermate geschikt voor platte daken. Daarnaast zijn ze goedkoper dan zonnepanelen van andere soorten. Dit komt door het eenvoudige productieproces. Het maximale rendement is echter wel lager.

Monokristallijn zonnepanelen

Zonnepanelen van monokristallijn zijn donker in kleur. Daarom zijn ze vooral op donkere daken erg populair. Daarnaast hebben monokristallijn zonnepanelen in vergelijk met de andere soorten zonnepanelen het hoogste rendement. U kunt er dus de meeste energie mee opwekken. Voor monokristallijn zonnepanelen is dan ook minder oppervlakte nodig. Het nadeel is wel dat deze zonnepanelen duurder zijn om aan te schaffen.

Bij de keuze uit de verschillende soorten zonnepanelen moet u dus de afweging maken wat voor u belangrijker is: de kosten of het rendement. Laat ons weten welk soort zonnepaneel uw voorkeur heeft via ons contactformulier.

De mooiste mozaïek wanden bestellen

Mozaïek wanden kopen

Gaat u verbouwen, een nieuw huis bouwen of wilt u gewoon een keer iets anders? Kies dan voor iets nieuws op de muren. U kunt natuurlijk gaan voor een nieuw likje verf of een ander behangetje, maar wilt u echt iets moois in huis, dan kiest u voor een mozaïek wand. Mozaïek is prachtig in de keuken of de badkamer, maar ook in de woonkamer of de slaapkamer staat het prachtig. Door de ruime keuze uit kleuren, stijlen en materialen vindt u altijd een mozaïek wand die bij uw smaak past.

Mozaïek wanden van verschillende materialen

Mozaïek wanden zijn al eeuwenoud. De oude Grieken maakten al mozaïeken op de muren van klei in verschillende kleuren. Tegenwoordig kunt u nog steeds mozaïek wanden bestellen. Kies bijvoorbeeld uit de onderstaande materialen:

 • Glas
 • Keramiek
 • Natuursteen
 • Hout

Ook wat betreft kleuren is er volop variatie mogelijk. Zo kunt u altijd een mozaïek wand vinden die helemaal voldoet aan uw wensen en past bij uw eigen stijl.

Voordelen van een mozaïek wand

Mozaïek wanden zijn niet alleen mooi en sfeervol, ze zijn ook nog eens ontzettend handig! Kijk maar eens naar de volgende voordelen van een mozaïek wand.

 • Doordat de mozaïek wand in de vorm van flexibele matjes wordt geleverd, kunt u deze zelf makkelijk plaatsen. Zelfs op schuine of ronde wanden is keramiek eenvoudig aan te brengen.
 • De tegeltjes van een mozaïek wand zijn makkelijker te onderhouden dan bijvoorbeeld een wand met behang.
 • Mozaïek is duurzaam.

Mozaïek wanden bestellen

Wanneer u kiest voor mozaïek wanden in uw woning kunt u ook zelf kiezen of u deze zelf aanbrengt of laat plaatsen door een expert. Zoekt u een betrouwbare expert? Of wilt u weten bij welk bedrijf u het beste terecht kunt voor het bestellen van mozaïek wanden? Neem dan contact op met Bedrijf Vergelijken.