Traditioneel kerstpakket vs. zelf samenstellen

traditioneel kerstpakket

Kiest u een traditioneel kerstpakket of zelf samenstellen?

Kerst is een feest met veel tradities. Samen de kerstboom versieren, gourmetten of samen naar kerstfilms kijken in de meest foute kersttruien. Maar ook het geven van kerstpakketten is een traditie dat tijdens deze feestdagen niet mag ontbreken. Werkgevers laten hiermee zien dat zij de inzet van hun werknemers van het afgelopen jaar waarderen. Maar welk kerstpakket kunt u als werkgever het beste aan uw werknemers geven? Een traditioneel kerstpakket of een kerstpakket dat u zelf heeft samengesteld. In dit blog vergelijken wij een traditioneel kerstpakket vs. zelf samenstellen.

Het traditionele kerstpakket: traditie is traditie

Het traditionele kerstpakket is iets wat we ‘vroeger’ ook al kregen. In deze tijd waren luxe producten echt een bijzonderheid. Exclusief eten zorgde er al voor dat werknemers zich verwend voelden. Maar ook vandaag de dag is het nog steeds leuk om een traditioneel kerstpakket met de smakelijkste hapjes cadeau te doen. Want wie wordt er nu niet blij van lekker eten? Tijdens de feestdagen tellen calorieën toch niet.

Ga voor originaliteit door zelf samenstellen

Maar wilt u eens iets anders dan het traditionele kerstpakket? Dan kunt u kiezen voor zelf samenstellen. U bepaalt zelf welke producten er in het kerstpakket terecht komen. Hierbij kunt u kiezen voor een bepaald thema, maar ook kunt u producten uitzoeken die passen bij uw bedrijf. Hierdoor maakt u het kerstpakket persoonlijk en origineel.

Traditioneel kerstpakket combineren met zelf samenstellen

Als u kiest om het kerstpakket zelf samen te stellen, kunt u dit toch nog combineren met het traditionele kerstpakket. U kunt er namelijk voor kiezen om lekkere hapjes toe te voegen, die in het traditionele kerstpakket onmisbaar zijn. Het zelf samenstellen van een kerstpakket geeft u nét dat beetje extra, u kunt zelf wat artikelen toevoegen om een traditioneel kerstpakket nog leuker te maken.

Welk kerstpakket heeft uw voorkeur? Een traditioneel kerstpakket of zelf samenstellen? En waarom? Laat het ons weten via het contactformulier.