Een laadpaal zakelijk exploiteren

Laadpaal exploiteren

Exploiteren van een laadpaal

Wilt u graag verduurzamen, maar ziet u een grote investering in een laadpaal nog niet direct zitten? Veel bedrijven worstelen met dit dilemma. Daarom is het wellicht goed om te weten dat u als onderneming ook kunt kiezen voor het leasen en exploiteren van een laadpaal. Lees in dit blog over hoe het exploiteren van uw eigen laadpaal werkt en welke voordelen u hiermee behaalt.

Wat houdt laadpaal exploitatie in?

Laadpaal exploitatie houdt feitelijk in dat u een elektrische laadpaal leaset van een aanbieder. U maakt hiervan dus wel gebruik tegen enige kosten, zonder dat u een grote aankoop doet. Om een laadpaal te exploiteren voor uw bedrijf bespreekt u eerst de mogelijkheden met uw aanbieder, waarna deze u diverse diensten en opties zal kunnen aanbieden.

Plaatsing en beheer

Besluit u eenmaal om zakelijk een laadpaal te gaan exploiteren, dan kunt u de plaatsing en het beheer ervan overlaten aan de verschaffer ervan. Deze kan u alle zorgen rondom montage, onderhoud en reparaties uit handen nemen, zodat u zorgeloos de beste service kunt blijven bieden aan uw medewerkers, gasten en bezoekers.

Bespaar op investeringskosten

Door een laadpaal voor op uw bedrijfsterrein zakelijk te leasen, bespaart u een hoop investeringskosten. Zo kunt u toch optimaal mee in de verduurzaming van het bedrijfsleven, zonder dat u grote investeringen hoeft te doen. In plaats van in één keer een grote aankoop maakt u dus kleine periodieke kosten. En bovendien kunnen uw energiekosten automatisch worden verrekend binnen uw abonnement. Op deze manier houdt u veel grip op uw maandelijkse kosten en financiële flexibiliteit.

Bied uw klanten en medewerkers een extra service

Door het exploiteren van een elektrische laadpaal biedt u uw klanten, medewerkers en bezoekers een extra service. Wanneer zij in een elektrische auto rijden, biedt u hen het gemak om gedurende hun werkdag of bezoek hun auto (deels) op te laden voor de deur, zonder dat zij hiervoor zelf een geschikte plek moeten zoeken. Zo scoort u als werkgever of gastheer gegarandeerd punten op het gebied van service en gastvrijheid!

Uw eigen laadpaal exploiteren

Wilt u ook graag een laadpaal zakelijk exploiteren? Neem dan contact op met een laadpaal aanbieder bij u in de buurt en vraag naar een offerte op maat. Zo verduurzaamt u uw onderneming op een efficiënte maar effectieve manier!

Exploiteert uw onderneming al een laadpaal? Deel dan uw positieve ervaringen met ons via ons contactformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *