Waarom ouderwetse lantaarnpalen?

lantaarn

Meer sfeer in uw tuin met klassieke lantaarnpalen

Heeft u meer sfeer in uw tuin nodig? Met ouderwetse lantaarnpalen in uw tuin zet u een flinke stap in de goede richting. Een ouderwetse lantaarnpaal bestellen is minder moeilijk dan u denkt. In dit blog geven wij u meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van straatlantaarns. Ook krijgt u een aantal tips voor het toepassen van deze lampen in uw tuin. Lees snel verder!

Ouderwetse lantaarnpalen in verschillende vormen en maten

Heeft u al een ouderwetse lantaarnpaal op het oog? Of bent u nog op zoek naar een exemplaar dat perfect bij uw tuin past? Kijk op internet bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in klassieke verlichting en bekijk de verschillende mogelijkheden. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit:

  • Lantaarn met een lamp
  • Lantaarn met drie lampen
  • Lantaarn met vijf lampen
  • Lamp met zeshoekige vorm
  • Lamp met zeshoekige vorm
  • Glasbollamp
  • Gevellampen

Veel ouderwetse lantaarnpalen hebben een prachtige, klassieke vormgeving met mooie versieringen. Ook zijn er lantaarnpalen verkrijgbaar met een meer strakke vormgeving. Welk type past bij uw tuin? Veel producten kunt u gemakkelijk online bestellen en heeft u binnen enkele dagen in huis.

Nostalgische lantaarnpaal plaatsen

Op welke plek in uw tuin kunt u het beste uw ouderwetse lantaarnpaal plaatsen? Zorg ervoor dat uw lamp een echte blikvanger is, door hem bijvoorbeeld te plaatsen naast het tuinpad. Of creƫer een gezellig en rustgevend plekje met een knus en nostalgisch bankje met daarnaast een lantaarnpaal. Hoe romantisch! De mogelijkheden zijn haast eindeloos.

Neem contact op

Bovenstaande is slechts bedoeld om u idee te geven van wat de mogelijkheden zijn van het gebruiken van klassieke, ouderwetse, nostalgische spullen om uw huis, bedrijf en tuin op te leuken. Voor meer informatie, tips of advies op maat kunt u altijd contact met ons opnemen door te mailen of een bericht achter te laten via het online contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *